Into the woods

In mijn vrije tijd ben ik vaak met mijn jongens in het bos te vinden. We fietsen naar Heiloo, zetten de fietsen tegen een boom aan en maken een lange wandeling. Vaak op zoek naar dieren en insecten. Vooral de oudste is gek op spinnetjes, kevers en andere snelle diertjes. Hoe vaak hij wel niet thuiskwam met pissebedden in zijn zak! Of we rijden naar de duinen in Schoorl. Heerlijk. Eerst over het blote voeten-pad, dan de mega hoge trap beklimmen. Voor mij ultieme ontspanning. En ik merk dat de kinderen er ook enorm bij gebaat zijn. Even uit de hectiek van school, tijd voor zichzelf.

Vroeger ging ik met mijn ouders ook elke week het bos in. Met een schrift, potloden, vergrootglas kon ik mij daar zo goed vermaken. Eenmaal thuis bekeken we de stand: hoeveel nieuwe insecten hadden we deze keer gevonden? 

 

Ik vind het een luxe dat ik deze quality time met mijn jongens heb. Lekker wandelen, rennen, spelen en onderzoeken. En thuis staan de schriften en kleurpotloden klaar om na te tekenen wat we gezien hebben. Sinds een paar weken hebben we een nieuw merk in de webshop: Into the woods. Speciaal voor kleine bosliefhebbers. Stationery met afbeeldingen van bosdieren. Kleurpotloden, gummetjes, notebooks, pennen etc. En dit allemaal is mooi op te bergen in een super leuk etui! Fijn detail; want een deel van de opbrengst gaat naar National Trust. Die dragen bij aan het behoud van de natuur. Win win dus!

 

Met de volgende code ontvang je 20% korting op je stationery aankoop: LOVESTATIONERY. Klaar om te shoppen?