Heerlijk avondje is gekomen..

 

Nog 11 nachtjes slapen, dan komt Sinterklaas weer in het land. Alhoewel de pepernoten al sinds september in de winkels liggen, begin ik pas nu in de sfeer te komen. Dat komt omdat het sinds twee weken echt herfstweer is. En sinds de wintertijd is ingegaan is het ook eerder donker. Dat betekent dat de kaarsjes weer aan kunnen. Zo gezellig! Waar je in de zomer tijdens de avonden nog van alles wil/moet doen, heb ik het idee dat je in de winter in de avond gewoon legitiem op de bank kunt zitten, al nippend aan een kop chocolademelk met een goed boek in de hand. Quality time! 

 

Nog zoiets leuks, verlanglijstjes maken! Het begon vroeger al met het speelgoedboek van Intertoys en Bart Smit. Urenlang zat ik met mijn zussen aan te strepen welk Barbie- huis we wilden hebben. Nu merk ik het ook aan mijn eigen kinderen. Het boek van Intertoys is op dit moment de belangrijkste literatuur in huis. 

 

Hebben jullie je verlanglijstje al gemaakt? Zeker aan alle moeders die zichzelf voorbij lopen is het dit jaar de beurt om iets leuks uit te zoeken. Voor jezelf of voor iemand anders. In de webshop staan bijvoorbeeld enorm leuke sleutelhangers van Rifle Paper Co., of een leuk etui van Don Fisher (daar maakt je kind de blits mee in de klas, of jij hipperdepip op kantoor). En als je echt uit wil pakken, geef dan een heerlijke cashmere of mohair deken van John Hanly. Wel op voorwaarde dat je er dan natuurlijk zelf ook onder mag zitten. Kijk gezellig rond in de webshop. Zie je iets leuks? Voer dan tijdens het afrekenen de code SINT18 in, dan ontvang je 10% korting op al je aankopen. Zo fijn! 

 

Veel plezier met shoppen. En naturlijk met inpakken. (O, en het verstoppen voor nieuwsgierige aagjes die niet tot 5 december kunnen wachten).