Make it a september to remember

September... Time flies when you're having fun. Wat is het een geweldige zomer geweest. Met mijn twee jongens ben ik lekker naar het strand geweest, gezwommen, zandkastelen gebouwd. Fijn gefietst, gewandeld en ijsjes gegeten. En nu is het stil in huis, ze zitten weer op school. Maar nu kan mama wel weer mooi aan het werk. Vanaf 1 november staat de kerstcollectie weer online. Er staan een hoop prachtige vintage kerstballen te wachten op een nieuwe eigenaar die hen een mooi plekje in de kerstboom zullen geven. 

Maar zover is het nog niet. Laten we eerst genieten van de nazomer. In deze tijd ben ik altijd bezig om mijn huisje eens onder de loep te nemen. Moet er nog geklust worden, staan de meubels nog wel leuk? Heb ik iets nieuws nodig? Ik heb mijn oog in elk geval laten vallen op een cashmere deken van John Hanly, in lichtgrijs. Precies wat mijn antracietkleurige bank nodig heeft. 

Er zijn een hoop nieuwe vintage items toegevoegd aan de webshop. Snuffel er eens tussen, misschien zit er voor jou wel iets bij. Of ga jij stiekem ook voor zo'n zachte deken? Nu het steeds vroeger donker wordt, is niets lekkerder dan je in de avond op te krullen op de bank, onder een deken. Lekker Netflixen, kopje thee erbij.

Ik heb mijn plan voor vanavond in elk geval al gemaakt!