The summer is magic

De truien kunnen in de kast, de jurkjes komen weer tevoorschijn. Zomer, daar ben je weer. Wat heb ik je gemist! De tijd van lange, zwoele avonden in de tuin met vrienden. We steken een kampvuur aan, genieten van een barbeque en sterke verhalen, onder het genot van fijne cocktails of goede wijn. Muziekje op de achtergrond, heerlijk! Sinds kort verkoopt La vie de Gigi de geweldig leuke producten van Meri Meri. Ze hebben toffe accessoires om je feest tot een succes te maken. Denk aan tassel slingers, bloemenslingers, lampionnen, kaarsjes voor op de taart en benodigdheden voor het eten; bordjes, servetten, bekers etc. Wij hebben de leukste items uitgezocht en die kun je hier vinden. Mocht het aan het einde van de avond wat killer worden, dan kun je je altijd nog verstoppen onder een heerlijke cashmere deken van John Hanly, bijvoorbeeld in een knallende fuchsia kleur, of juist pastelroze of mint. 

Wat ben ik blij dat het pas net zomer is, met het vooruitzicht op heel veel van dit soort avonden. Ik ga gelijk een paar lekkere recepten voor cocktails zoeken en dan plan ik een date in met mijn liefste vrienden.