Dreaming of spring..

Al is het nog maar een maand officieel winter, toch krijg ik lentekriebels als ik de vogeltjes buiten hoor fluiten. Zodra de kerstboom het huis heeft verlaten, maak ik plannen om mijn huis helemaal op orde te maken. Nieuwe kussens op de bank, papierwerk ordenen, voorraadpotten aanschaffen.. (Ondanks ik niet van goede voornemens hou heb ik wel besloten dit jaar gezonder te eten, en al die bessen, noten en havermout moeten ergens opgeborgen worden.)

 

Zodra het half januari is, ben ik al aan het uitrekenen hoe lang het nog duurt tot Pasen. Aangezien dit pas begin april is, troost ik mezelf maar met het idee dat het volgende maand alweer Valentijnsdag is. Stuur jij je liefde een kaartje? Of gaan jullie samen koken, uit eten, een weekendje weg? Rifle Paper Co heeft geweldig leuke kaartjes om naar je lover te verzenden. Bekijk ze snel bij papierwaren. Verder hebben we binnenkort een nieuw merk bij La vie de Gigi, namelijk het geweldige Meri Meri! Super leuke cupcake kits, kaarsen en hebbedingen om je huis of de eettafel gezellig aan te kleden. We kunnen niet wachten! Houd de website dus in de gaten!

 

 

Zucht, terwijl de hagel af en toe onderbroken wordt door een zonnestraal, duik ik in het papierwerk en hoop ik stiekem dat het snel weer lente is…